Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 januari 2015.

Ik ben er van bewust dat u vertrouwen stelt in mij als organisatie (hyperfocal.nl). Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten ik u weten welke gegevens ik verzamel als u mijn website gebruikt en waarom ik deze gegevens verzamel. Zo begrijpt u precies hoe ik te werk ga.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van hyperfocal.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat hyperfocal.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Hyperfocal.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van verzamelde gegevens

Communicatie
Wanneer u een e-mail (contactformulier) naar hyperfocal.nl verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende opdracht relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Doeleinden
Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren uw toestemming hiervoor heb verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit mijn bestanden wilt laten halen, kunt u contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of hyperfocal.nl aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met mij opnemen:

Hyperfocal.nl
kruisstraat 72
+31 6 83 69 63 23
info@hyperfocal.nl